Animatie laten maken?

Een animatie laten maken door Peppermint helpt je verder! Met een animatiefilmpje, explanimation of uitleganimatie maak je in een paar minuten duidelijk waar je normaal (veel) te veel woorden voor nodig hebt! Wij begeleiden je bij elke stap om je boodschap duidelijk over te brengen en te zorgen voor echte impact.

En natuurlijk zijn er meer bedrijven die animaties maken, maar met onze 3 belachelijk goede garanties loop je geen enkele risico. Bel of mail ons en ontdek zelf waarom de grootste bedrijven en organisaties van Nederland kiezen voor een animatie van Peppermint.

Offerte voor je animatie in 24 uur
Animatie laten maken? - Peppermint Media
Een animatie zorgt voor duidelijkheid - Peppermint Media

Een animatie zorgt voor duidelijkheid

Ingewikkelde zaken worden vaak uitgelegd met behulp van een eenvoudige tekening. Als zo’n tekening dan ook nog kan bewegen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Met een animatiefilm, ook wel uitlegfilm of explanimation genoemd, combineren wij messcherpe inhoud met een pakkende vormgeving.

  • Inzichtelijk maken: een animatie laten maken zorgt ervoor dat processen inzichtelijk en aantrekkelijk worden.
  • Presenteren: een product, dienst of jaarverslag wordt interessanter en duidelijker.

Mogelijkheden en stijlen animatiefilm

Een animatie laten maken kan op verschillende manieren: van minimaal tot uitbundig en van een ‘platte’ 2D animatie tot een levensechte 3D animatie. Alle animaties worden door ons op-maat gemaakt.

Verschillende partijen hebben een animatie laten maken door Peppermint om bijvoorbeeld hun interne bedrijfsprocessen te verduidelijken (waaronder Aon, Primera, SmurfitKappa, Kamer van Koophandel) of juist om te zorgen voor een betere conversie op de website (o.a. PostNL, Vereniging Eigen Huis, KPN).

Mogelijkheden en stijlen animatiefilm - Peppermint Media
Werkwijze en stappenplan animatiefilm maken - Peppermint Media

Werkwijze en stappenplan animatiefilm maken

Wat kost het laten maken van een animatie?

We zijn zeker niet de goedkoopste en dat is een hele bewuste keuze. Peppermint werkt uitsluitend samen met bedrijven en organisaties die het belang inzien van duidelijk communiceren op een manier die impact maakt. Daarmee neem je onduidelijkheid weg bij je doelgroep, kun je ze overtuigen, geruststellen, etc.

Peppermint helpt je vanaf het eerste moment. En dat betekent dat we niets zomaar aannemen. We zullen eerst vragen stellen. En dan nog meer vragen. Net zolang totdat we zeker weten of een animatie een goed middel voor je is. En daarna gaan we samen aan het werk.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een zeer efficiënte en effectieve werkwijze weten te ontwikkelen. Dat betekent dat we snel kunnen werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Onze animaties zijn altijd inclusief:

  • Vlijmscherp script
  • Duidelijk storyboard
  • Op-maat vormgeving
  • Bekende voiceover
  • Passende muziek en geluidseffecten

 

Bel 024 – 845 99 54 of mail voor een vrijblijvende offerte op basis van je specifieke wensen. Voor elk soort animatie en voor elk doel hebben we een passende en betaalbare oplossing.

Wat kost het laten maken van een animatie? - Peppermint Media
Onze 3 unieke garanties - Peppermint Media

Onze 3 unieke garanties

Peppermint maakt al jaren animaties en visualisaties. We zijn er goed in en geloven in ons product. We zijn zelfs een apart animatiebureau gestart. Door de jaren heen hebben we ons proces enorm kunnen optimaliseren.

Effectief werken is ons uitgangspunt en resultaat is het enige dat telt voor ons. Dit zijn onze garanties:

Garantie 1: binnen de deadline.

Als we een deadline afspreken dan houden we ons daaraan. Afspraak is afspraak.

Garantie 2: binnen budget.

We werken alleen met vaste projectprijzen. Je weet dus altijd wat het je kost en wat je daarvoor krijgt.

Garantie 3: niet tevreden = niet betalen.

We willen minimaal een 8 scoren. Als je ons beoordeelt met minder dan een 8, hoef je ons nog niet te betalen. We stoppen pas als jij ons een dikke voldoende geeft.

De persoonlijke touch voor een goede en resultaatgerichte samenwerking

“We maken dit samen met jou. Dat betekent dat we niet zomaar iets uit onze hoge hoed toveren. Je kunt meekijken met alles wat we doen, kunt direct feedback geven en je weet altijd wat de status is van het project.

Een resultaatgerichte samenwerking betekent dat we duidelijke afspraken maken. We zijn geen anonieme productiefabriek maar een betrouwbaar marketingbureau waar jouw doel voorop staat. Je hebt één contactpersoon gedurende het hele traject.

Als eigenaar van Peppermint ben ik niet alleen verantwoordelijk, ik voel me ook écht verantwoordelijk voor het eindresultaat. Dat betekent dat ik samen met mijn team altijd alles in het werk zal stellen om te zorgen dat jouw doel wordt bereikt. Linksom of rechtsom: resultaat is het enige dat telt.

Heb je vragen of twijfels? Bel me op 024 – 845 99 54 of mail me!”

– Bouke te Pas, eigenaar Peppermint

De persoonlijke touch voor een goede en resultaatgerichte samenwerking - Peppermint Media

We zijn er om je te helpen. Bel 024 - 845 99 54

Offerte binnen een werkdag