Animatie laten maken?

Een animatie laten maken door Peppermint helpt je verder! Met een animatiefilmpje maak je in een paar minuten duidelijk waar je normaal (veel) te veel woorden voor nodig hebt! We begeleiden je bij elke stap om je boodschap duidelijk over te brengen.

En met onze 3 belachelijk goede garanties loop je geen enkele risico.

Offerte binnen een werkdag in je mail
Animatie laten maken? - Peppermint Media
Een animatie zorgt voor duidelijkheid - Peppermint Media

Een animatie zorgt voor duidelijkheid

Ingewikkelde zaken worden vaak uitgelegd met behulp van een eenvoudige tekening. Als zo’n tekening dan ook nog kan bewegen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Met een animatiefilm, ook wel uitlegfilm of explanimation genoemd, combineren wij messcherpe inhoud met een pakkende vormgeving.

  • Inzichtelijk maken: met animatie maak je processen inzichtelijk en aantrekkelijk.
  • Presenteren: een product, dienst of jaarverslag wordt interessanter en duidelijker.

Mogelijkheden en stijlen animatiefilm

Een animatie laten maken kan op verschillende manieren: van minimaal tot uitbundig en van een ‘platte’ 2D animatie tot een levensechte 3D animatie. Alle animaties worden door ons op-maat gemaakt.

Verschillende partijen hebben een animatie laten maken door Peppermint om bijvoorbeeld hun interne bedrijfsprocessen te verduidelijken (waaronder Aon, Primera, SmurfitKappa, Kamer van Koophandel) of juist om te zorgen voor een betere conversie op de website (o.a. PostNL, Vereniging Eigen Huis, KPN).

Mogelijkheden en stijlen animatiefilm - Peppermint Media
Werkwijze en stappenplan animatiefilm maken - Peppermint Media

Werkwijze en stappenplan animatiefilm maken

Wat kost het laten maken van een animatie?

Het maken van een animatie is intensief werk. Er werkt iemand aan het script, aan de vormgeving, de animator gaat aan de slag en er moet ook nog een voiceover en muziek bij.

Gelukkig hebben we door onze ervaring een efficiente werkwijze weten te ontwikkelen. Hierdoor is het mogelijk om een animatiefilm te laten maken vanaf € 2.450,- . Volledig op-maat gemaakt, in je eigen stijl.

Dat is inclusief:

  • Vlijmscherp script
  • Pakkend storyboard
  • Op-maat vormgeving
  • Bekende voiceover
  • Passende muziek

Bel 024 – 845 99 54 of mail voor een vrijblijvende offerte op basis van je specifieke wensen. Voor elk soort animatie en voor elk doel hebben we een passende en betaalbare oplossing.

Wat kost het laten maken van een animatie? - Peppermint Media
Onze 3 unieke garanties - Peppermint Media

Onze 3 unieke garanties

Peppermint maakt al jaren animaties en visualisaties. We zijn er goed in en geloven in ons product. We zijn zelfs een apart animatiebureau gestart. Door de jaren heen hebben we ons proces enorm kunnen optimaliseren. Effectief werken is ons uitgangspunt en resultaat is het enige dat telt voor ons. Dit zijn onze garanties:

Garantie 1: binnen de deadline.

Als we een deadline afspreken dan houden we ons daaraan. Afspraak is afspraak.

Garantie 2: binnen budget.

We werken alleen met vaste projectprijzen. Je weet dus altijd wat het je kost en wat je daarvoor krijgt.

Garantie 3: niet tevreden = niet betalen.

We willen minimaal een 8 scoren. Als je ons beoordeelt met minder dan een 8, hoef je ons nog niet te betalen. We stoppen pas als jij ons een dikke voldoende geeft.

Samenwerken = duidelijk zijn.

“Oja: we maken dit samen met jou. Dat betekent dat we niet zomaar iets uit onze hoge hoed toveren, maar dat we je betrekken bij iedere stap. Je kunt meekijken met alles wat we doen, kunt direct feedback geven en je weet altijd wat de status is.

We zijn geen anonieme productiefabriek maar een betrouwbaar marketingbureau waar jouw doel voorop staat. Heb je vragen? Bel me op 024 – 845 99 54 of mail me!”

– Bouke te Pas, eigenaar Peppermint

Samenwerken = duidelijk zijn. - Peppermint Media

We zijn er om je te helpen. Bel 024 - 845 99 54

Offerte binnen een werkdag