Bedrijfsfilm laten maken

Ja, we zijn het met je eens: de meeste bedrijfsfilms zijn oersaai. Het woord bedrijfsfilm lijkt synoniem te zijn voor saaie mensen die ongeïnspireerd staan te praten in kleurloze gebouwen.
Het kan ook anders!

Bel of mail voor een offerte

Bedrijfsfilm of bedrijfsvideo nieuwe stijl

De bedrijfsfilms die wij maken hebben allemaal een heel duidelijk doel: jouw doel. Daarom zal onze eerste vraag zijn; “Wat wil je bereiken met de bedrijfsfilm?”. Met het antwoord op die vraag kunnen we bepalen welk soort film het beste aansluit bij het doel.

Deze essentiële stap wordt nogal eens vergeten. Daarom is het belangrijk te blijven focussen op het doel van de film en niet meteen te denken in vormen en beelden.

Bedrijfsfilm of bedrijfsvideo nieuwe stijl - Peppermint Media
Verhalen vertellen - Peppermint Media

Verhalen vertellen

Iedereen heeft een verhaal. En persoonlijke verhalen zijn veel interessanter dan alleen feiten. Wij zoeken naar de verhalen binnen je bedrijf.

Je doelgroep weet wat echt is en wat niet. Je doelgroep herkent leugens. En je doelgroep herkent ook de zogenaamde ‘spontane’ reacties van acteurs. Dat is het grote verschil tussen een amateuristische of een professionele bedrijfsfilm: echte verhalen van echte mensen zorgen voor een reactie.

Bedrijfsfilm laten maken - Peppermint Media

Ook een bedrijfsfilm?

Offerte binnen een dag