Infographic animatie of bewegende infographic laten maken?

Door een bewegende infographic of infographic animatie te laten maken is het mogelijk om veel informatie overzichtelijk en eenvoudig te presenteren. Het is een perfect middel om je doelgroep op een aantrekkelijke manier snel te informeren. Peppermint maakt professionele infographic animaties. Ideaal voor een jaarverslag of onderzoeksrapport!

Offerte binnen een werkdag
Infographic animatie of bewegende infographic laten maken? - Peppermint Media
Bewegende infographic voor duidelijkheid - Peppermint Media

Bewegende infographic voor duidelijkheid

Ingewikkelde zaken of veel data worden vaak uitgebeeld in een infographic. Door een bewegende infographic, infographic animatie of videographic te laten maken, is het mogelijk om je boodschap nog overzichtelijker (en mooier) aan je doelgroep te laten zien.

  • Structuur aanbrengen: met een infographic animatie is het direct duidelijk wat je wilt laten zien.
  • Stap voor stap: met een bewegende infographic hoef je niet alles ineens te laten zien, waardoor je doelgroep ook minder snel afgeleid is.

Jaarverslag als bewegende infographic?

Gebruik je nog steeds een traditioneel papieren jaarverslag? Da’s ouderwetsch! In plaats van een stapel papier (wie leest dat nou nog?!) zou je ook kunnen overwegen om een jaarverslag als bewegende infographic te laten maken.

En als we toch bezig zijn: hetzelfde geldt voor andere droge cijfers en feiten. Gebruik je nog saaie Excel-sheets of laat je de cijfers écht spreken? Wij helpen je graag om van een saaie lijst met data iets opvallends te maken!

Jaarverslag als bewegende infographic? - Peppermint Media
Werkwijze infographic animatie - Peppermint Media

Werkwijze infographic animatie

Inhoud

In de eerste fase gaan we met je in gesprek over je doelen en wensen. Wat wil je visualiseren?

Vorm

Als het doel en de inhoud duidelijk zijn kunnen we beginnen met het bepalen van de juiste vorm.

Animatie

Vervolgens gaan we aan de slag met het daadwerkelijk animeren van je infographic.

Kosten bewegende infographic

Een maken van een bewegende infographic of animatie is aardig wat werk. Hoe duidelijker je doel en de inhoud is, hoe effectiever we kunnen werken.

Door onze efficiente werkwijze is het al mogelijk om een infographic animatie te laten maken vanaf €2.450,- . Volledig in je eigen stijl!

Voor elke wens hebben we een passende en betaalbare oplossing. Bel 024 -845 99 54 voor meer info of vraag direct een offerte aan.

Kosten bewegende infographic - Peppermint Media

Ook een bewegende infographic laten maken?

Offerte binnen een werkdag