Professionele infographic laten maken?

Door een infographic te laten maken is het mogelijke veel informatie eenvoudig laten zien. Het is een perfect middel om je doelgroep snel te informeren. Peppermint maakt professionele infographics. Ideaal voor een creatief jaarverslag of onderzoeksrapport!

Offerte binnen een werkdag

Infographic voor duidelijkheid

Ingewikkelde zaken worden vaak uitgelegd met een eenvoudige tekening. Door een infographic te laten ontwerpen is het mogelijk om veel gegevens ook overzichtelijk (en mooi) aan je doelgroep te laten zien.

  • Inzichtelijk maken: met een infographic ontwerp is het direct duidelijk wat je wilt laten zien.
  • Presenteren: een jaarverslag wordt een stuk interessanter en het resultaat van een onderzoek een stuk pakkender in de juiste vormgeving.
Infographic voor duidelijkheid - Peppermint Media
Jaarverslag als infographic? - Peppermint Media

Jaarverslag als infographic?

Een papieren jaarverslag kan leuker, beter en mooier! Ooit al eens overwogen om een jaarverslag te laten maken in de vorm van een infographic? In plaats van een vuistdik rapport wat toch niemand leest, wordt het ineens leuk om de resultaten te bekijken!

Hetzelfde geldt voor onderzoeksresultaten: presenteer je de bevindingen is saaie Excel-sheets of laat je de cijfers echt spreken? Wij gaan graag de uitdaging aan om van een saaie lijst met data iets opvallends te maken!

Werkwijze infographic maken

Inventarisatie

In de eerste fase maak je ons duidelijk wat het doel is van de infographic. Ook komt hier ter sprake op welke manier je doelgroep de infographic zal bekijken.

Teksten en data

In deze fase gaan we samen met u teksten (her)schrijven en de data/cijfers categoriseren. Inhoud is in deze stap het belangrijkst.

Ontwerp

Ons team gaat vervolgens aan de slag om een stijl te bepalen voor het infographic ontwerp. Na goedkeuring op de stijl wordt de infographic definitief gemaakt.

Verspreiding

Als print of digitaal? Op welke manier je infographic ook wordt gebruikt: we zorgen ervoor dat het op de juiste manier bij je doelgroep komt.

Werkwijze infographic maken - Peppermint Media
Professionele infographic laten maken? - Peppermint Media

Kosten infographic ontwerp

Het maken van een infographic is intensief werk. Hoe beter de voorbereiding is (het aanleveren van de juiste data op de juiste manier), hoe sneller we kunnen werken.

Door onze ervaring hebben we een efficiente werkwijze weten te ontwikkelen. Hierdoor is het al mogelijk om een infographic te laten maken vanaf €899,- . Volledig op-maat gemaakt!

Uiteraard is de uiteindelijke prijs voor de infographic afhankelijk van een aantal factoren zoals de manier waarop je deze gaat gebruiken (alleen op papier, of ook interactief op bijvoorbeeld website)

Voor elke wens hebben we een passende en betaalbare oplossing. Bel 024 -845 99 54 voor meer info of vraag direct een offerte aan.

Kosten infographic ontwerp - Peppermint Media

Ook een infographic laten maken?

Offerte binnen een werkdag