Televisiecommercial laten maken?

Een tv-commercial laten maken is nog steeds een zeer goede manier om je boodschap bij een groot publiek te krijgen. En wees niet bang; er zijn oplossingen voor elk budget. Dus ook adverteren op een lokale- of regionale televisiezender kan interessant zijn.

Vraag direct een offerte aan

Is een televisiecommercial nou echt zo duur?

Veel bedrijven en organisaties denken dat het maken van televisiereclame financieel niet haalbaar is. Maar er is goed nieuws: een klein budget is voor ons geen beperking, maar een creatieve stimulans. Want laten we eerlijk zijn: echte creativiteit komt pas naar boven als het speelveld beperkt is.

Een tv-commercial laten maken is nog steeds een zeer goede manier om je boodschap bij een groot publiek te krijgen. En wees niet bang; er zijn oplossingen voor elk budget. Dus ook adverteren op een lokale- of regionale televisiezender kan interessant zijn.

Is een televisiecommercial nou echt zo duur? - Peppermint Media
Lokaal, regionaal of landelijk? - Peppermint Media

Lokaal, regionaal of landelijk?

Met een eigen televisiecommercial heb je een krachtig middel in handen. Het is echter wel belangrijk om precies te weten waar de commercial zal worden uitgezonden.

Een commercial op een lokale zender vraagt om een andere aanpak dan een commercial op een landelijke zender. Ook de kosten verschillen enorm. We adviseren je natuurlijk graag over alle mogelijkheden. Zo weet je zeker dat elke Euro ook daadwerkelijk slim wordt ingezet.

Stapplenplan televisiecommercial maken

Strategie en Pre-productie

Aan de hand van je doel gaan we aan de slag om ‘Het Grote Idee’ te bedenken. Oftewel: wat zorgt ervoor dat je commercial meer aandacht krijgt dan de andere commercials?

Productie

De daadwerkelijke opnames vinden plaats in stap 2. Uiteraard blijf je nauw betrokken bij de productie zodat je niet voor (onverwachte) verrassingen komt te staan. Meekijken tijdens de opnames? Geen probleem!

Post-productie

Nadat de commercial is gemaakt voegen we in deze stap bijvoorbeeld extra kleur, muziek, een voice-over en geluidseffecten toe. In deze fase wordt het allemaal nog mooier dat je ooit had durven dromen.

Verspreiding

Om te zorgen dat je televisiecommercial ook daadwerkelijk iets gaat opleveren zul je ‘m op de juiste plek en de juiste tijd moeten uitzenden. We adviseren en helpen je hierbij van begin tot eind.

Vraag direct een offerte aan

Stapplenplan televisiecommercial maken - Peppermint Media
Kosten televisiecommercial - Peppermint Media

Kosten televisiecommercial

Het maken van een televisiecommercial is veel werk. Afhankelijk van het soort commercial werkt er iemand aan je script, de vormgeving, muziek, etc. Als je kiest voor een commercial in de vorm van een animatie is er geen cameraman nodig. Maar wil je ‘echte’ beelden, dan dienen we rekening te houden met licht, setting, kleding en nog veel meer.

Voor elk soort televisiecommercial hebben we een passende en betaalbare oplossing. Je hebt bij ons al een televisiecommercial vanaf €7.500,-.

Dat is inclusief:

  • Pakkend script
  • Uitgewerkt storyboard
  • Unieke vormgeving
  • draaidag
  • Passende muziek

Bel of mail voor een offerte op basis van je specifieke wensen.

Ook een televisiecommercial laten maken?

Vraag een offerte aan