Uitlegvideo laten maken?

Een uitlegvideo laten maken zorgt voor duidelijkheid! In plaats van veel woorden te gebruiken, kun je met een uitlegvideo of uitleganimatie direct de kern van je verhaal duidelijk maken. Peppermint helpt je graag. We geven je zelfs garantie!

Offerte binnen een werkdag
Uitlegvideo laten maken? - Peppermint Media
Een uitlegvideo maakt het duidelijk! - Peppermint Media

Een uitlegvideo maakt het duidelijk!

Met een uitlegvideo combineren wij sterke inhoud met een overtuigende en eigentijdse vormgeving. Een uitleganimatie maakt zaken begrijpelijk. Het voorkomt twijfel en onduidelijkheid over je boodschap.

Peppermint maakt voor zeer uiteenlopende organisaties en bedrijven animaties. Dit doen we om bedrijfsprocessen te verduidelijken of juist om te zorgen voor een betere conversie door een filmpje op de website te gebruiken.

Mogelijkheden uitlegvideo

Een uitlegvideo is er in verschillende smaken en stijlen: van een ‘eenvoudige’ 2D animatie tot een realistische 3D animatie.

Het is goed om te weten dat alle animaties door ons op-maat worden gemaakt. Alles in je eigen huisstijl (of een andere stijl) volgens jouw wensen en eisen. Je krijgt dus geen ‘standaard’ stijl met je eigen logo..

Mogelijkheden uitlegvideo - Peppermint Media
Een animatie in 3 stappen - Peppermint Media

Een animatie in 3 stappen

Kosten uitlegvideo

Door onze ervaring hebben we een zeer efficiente werkwijze. Daardoor kunnen we je al helpen met een uitleganimatie vanaf € 2.450,- . Dat is een volledig op-maat gemaakte video. Dus in je eigen stijl!

Wat je krijgt:

  • Inhoudelijk steengoed script
  • Duidelijk en onderscheidend storyboard
  • Eigentijdse en frisse vormgeving
  • Passende, professionele voiceover
  • Ondersteunende muziek

Bel 024 – 845 99 54 of mail voor een vrijblijvende offerte op basis van je specifieke wensen. Voor elk soort animatie en voor elk doel hebben we een passende en betaalbare oplossing.

Kosten uitlegvideo - Peppermint Media
Onze belofte: 3 garanties - Peppermint Media

Onze belofte: 3 garanties

Wij weten ook dat er gigantisch veel partijen zijn waar je een uitlegvideo kunt laten maken. En dat de kwaliteit tussen die partijen enorm kan verschillen. Daarom geven we 3 garanties. Want resultaat is het enige dat telt.

Garantie 1: altijd binnen de deadline.

Als we ‘ja’ zeggen op de gewenste deadline, dan is dat bij ons ook echt ‘ja’. En geen ‘ja maar’.

Garantie 2: altijd binnen budget.

Als we ‘ja’ zeggen op de afgesproken projectprijs, dan is dat bij ons ook echt ‘ja’. Dus geen meerwerk/uurtje-factuurtje, etc.

Garantie 3: niet tevreden = niet betalen.

We willen minimaal een 8 voor het eindresultaat. Geef je ons minder dan een 8, dan hoef je ons nog niet te betalen. We gaan door (voor eigen rekening) totdat je ons een dikke voldoende geeft.

De persoonlijke touch

“Peppermint is een professioneel marketingbureau waar jouw wensen centraal staan. Daarom houden we de lijnen kort en werk je altijd direct met de persoon die je animatie gaat maken.

We zijn geen anonieme productiefabriek. Ons pand staat in Nijmegen en daar kun je altijd binnenlopen. Heb je vragen? Bel me op 024 – 845 99 54 of mail me!”

– Bouke te Pas, eigenaar Peppermint

De persoonlijke touch - Peppermint Media

We zijn er om je te helpen. Bel 024 - 845 99 54

Offerte binnen een werkdag