Meer klanten met videomarketing

Een filmpje op je website? Dat kan! En kijk dan meteen even verder dan alleen ‘een leuk filmpje’. Online videomarketing is namelijk een perfect middel om meer klanten aan te trekken!

Vertel mij hoe videomarketing mij kan helpen!

De voordelen van online video

Een filmpje op je website heeft vele voordelen:

  • Levendig: met een filmpje wordt je website een stuk levendiger; er is immers meer te beleven dan alleen ‘saaie’ tekst.
  • Interessant: een website waarop filmpjes staan wordt interessanter om naar te kijken. Met de juiste combinatie van vorm en inhoud is het eenvoudig om de aandacht van een bezoeker vast te houden.
  • Inzichtelijk: met een filmpje op je site maak je direct duidelijk wat moeilijk in woorden uit te leggen is. Laat het zien!
  • Persoonlijk: mensen in beeld zorgen voor een (tromgeroffel…) mensenlijk beeld van uw bedrijf. Gezichten trekken de aandacht. Je krijgt dus aandacht ipv aandacht te moeten vragen!
De voordelen van online video - Peppermint Media
Online video + Google = gouden combinatie - Peppermint Media

Online video + Google = gouden combinatie

Online video kan je enorm helpen om beter gevonden te worden in Google! Of het een filmpje voor YouTube, Vimeo of een ander platform betreft maakt in principe niet uit.

Er zijn veel mogelijkheden om beter te scoren in de zoekmachines door gebruik te maken van video. We laten het graag zien aan de hand van recente voorbeelden.

Stappenplan online videomarketing

Hoe begin je met het inzetten van online video voor je bedrijf, product of dienst? Peppermint hanteert het volgende stappenplan:

Stap 1: Doelstelling en inventarisatie

Wat is het doel van je online video’s? Wie moet de video’s gaan kijken? Waar moeten deze video’s bekeken worden? Wat moet er te zien zijn? Met het antwoord op die vragen stellen we een kort strategisch plan op.

Stap 2: Productie

In deze stap schrijven we samen met jou messcherpe teksten en gaan we de daadwerkelijke video’s opnemen.

Stap 3: Verspreiding

In deze fase worden de video’s ge-edit en verspreiden we de video’s via de afgesproken kanalen. Uiteraard kunnen we exact bijhouden hoe vaak je video is bekeken.

Stappenplan online videomarketing - Peppermint Media

Meer weten over videomarketing?

We helpen je graag!