Nieuwe website laten maken?

Toe aan een onderscheidende website die wél voor resultaat zorgt? Onze interactieve oplossingen geven je een online voorsprong!

Offerte binnen een werkdag

Website gemaakt voor jouw klant

Inderdaad: geen website voor jou, maar voor jouw klant. Want daar doe je het voor, hopen we.

In tegenstelling tot wat sommigen denken is webdesign meer dan alleen wat tekstjes en plaatjes bij elkaar zetten. De werkelijkheid is dat je klanten misloopt met een slechte website.

Als professioneel bureau zitten we bovenop de nieuwste ontwikkelingen. We garanderen je dan ook meetbaar resultaat met je nieuwe website!

  • Onze aanpak is 360 graden: strategie, ontwerp en tekstschrijven gaan hand in hand.
  • We helpen tientallen bedrijven per jaar hun resultaat te verbeteren met een nieuwe (of aangepaste) website.
Website gemaakt voor jouw klant - Peppermint Media
Samen naar meer resultaat - Peppermint Media

Samen naar meer resultaat

Is je website daadwerkelijk een aanvulling op je marketing en communicatie of is het los zand? Sluit het aan bij alles wat je organisatie doet of is het meer een blok aan je been? Is je bedrijf goed te vinden op internet? Zorgt je website ook daadwerkelijk voor meer klanten?

Kijk nog eens goed naar je site. Wordt het niet eens tijd dat je hiervoor professionals inschakelt?

Stappenplan nieuwe website maken

Waar beginnen we? Wanneer is iets een succes? Wie doet wat? En wanneer? Peppermint heeft een werkwijze die volledig transparant is. Zo zijn de verwachtingen altijd duidelijk en kunnen we ons richten op de juiste zaken.

Stap 1: Plan van aanpak

In deze fase maak je ons duidelijk wat je doel is. Voor wie moet deze website interessant zijn? Wat moet er gebeuren als een bezoeker op de site komt? Met welke woorden dient de site gevonden te worden in Google? Het zijn allemaal vragen die in de eerste fase aan de orde komen. Op basis van je antwoorden en onze bevindingen (waaronder bijvoorbeeld een concurrentieonderzoek), stellen we een plan van aanpak op.

Stap 2: Content bepalen

In deze fase lever je ons alle content (teksten, afbeeldingen, etc) aan die je relevant vindt voor de nieuwe website. Op basis van het materiaal dat je aanlevert, gaat er een tekstschrijver aan de slag om de teksten nog scherper te maken. Ook kijkt onze vormgever naar de mogelijkheden van beeldgebruik op de website. Welke sfeer past er bij de teksten die op de site komen?

Stap 3: Ontwerpfase

Nadat alles duidelijk is over de inhoud van de site gaan we bezig met de vorm. Eerst wordt er een zogenaamd wireframe gemaakt; dat is een schets van de indeling van de website. Na uw goedkeuring hierop wordt begonnen met het daadwerkelijk ontwerpen van de website.

Stap 4: Technische realisatie

Na je akkoord op het ontwerp zetten we het webdesign om in code. Dat zorgt ervoor dat je website zich ook daadwerkelijk zal gaan ‘gedragen’ als een website. Ook wordt in deze fase een CMS toegevoegd zodat je zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen.

Stappenplan nieuwe website maken - Peppermint Media

Toe aan iets nieuws?

Offerte binnen een dag