Wij zijn Peppermint Media.

In een tijd waarin visuele content overheerst, de aandachtsspanne van mensen zeer kort is én alles gisteren klaar had moeten zijn, voelen wij ons thuis. Gooi het maar op ons bordje. We helpen je graag met je animatie, presentatie en video.

Ik heb nu hulp nodig

Contentmakers in de actiestand!

Bij ons weet je waar je aan toe bent. We hechten veel waarde aan duidelijkheid, openheid en eerlijkheid. Onze offertes en contracten zijn duidelijk, geen kleine lettertjes. Onze communicatie (op welke manier dan ook) is ook duidelijk. Wij zijn contentmakers en houden van goede dingen, mooie dingen en hard werken.

Omdat we begrijpen hoe groot het belang kan zijn van je video, animatie of presentatie, zullen we altijd alles in het werk stellen om je zo effectief mogelijk te helpen. We zijn volledig ingespeeld op hoogwaardige producties met een krappe deadline.

En nu even concreet:

  • Geen uurtje-factuurtje, alleen vaste projectprijzen.
  • Inhoud eerst, dan vorm.
  • Veelzijdig: we werken voor zowel MKB als multinationals.
  • Effectief productieproces voor een goede samenwerking.
  • Preferred supplier van meerdere landelijke partijen.
  • 100% Garantie. Niet tevreden? Dan betaal je ook nog niks.

Op zoek naar zekerheid? Wij geven garantie.

Altijd binnen de deadline.

Als we een opdracht aannemen, dan doen we dat in volle overtuiging. Als we beloven dat het op tijd af is, dan is dat ook zo. Als we ons allebei aan de overeenkomst en planning houden, zorgen wij dat het allemaal voor de deadline klaar is.

Altijd binnen budget.

We werken met vaste projectprijzen. Je weet dus altijd vooraf wat we gaan doen en voor welk bedrag. Dat leggen we allemaal netjes vast, zodat er geen onduidelijkheid ontstaat. Zo blijven we altijd netjes binnen budget en heb je geen last van vervelend uurtje-factuurtje-achteraf-gedoe.

Altijd minimaal een 8.

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan. Dat hebben we concreet gemaakt met de volgende garantie: geef je ons voor het eindresultaat minder dan een 8? Dan betaal je nog helemaal niks. We zijn pas tevreden als jij het een 8 (of meer) waard vindt.

Genoeg over ons. Tijd om het over jou te hebben.

Bij jou of bij ons?