Professionele presentatie laten maken voor je bedrijf? Dat kan slimmer.

Een professionele presentatie laten maken voor je bedrijf is essentieel als aanvulling op je marketingmix en salesmiddelen. Het zoeken naar (nog meer) ultieme PowerPoint-tips is overigens niet de oplossing.

Ons Story Framework is er om jouw presentatie snel en goed op te zetten en daarmee vertraging (en fouten!) te voorkomen.

Peppermint-Media_woman

Een professionele presentatie laten maken zonder gedoe.

Snel klaar.

Samen bepalen we de structuur en inhoud van je salespresentatie. Daarna kun je het aan ons overlaten. In recordtijd.

Vaste prijs.

Met ons Story Framework krijg je een structuur die je ook kunt toepassen op andere salesmiddelen.

100% Tevredenheid.

Zet ons aan het werk, dan kun jij weer vooruit met je eigen dingen. Zelfstandig of samen met je team: het komt goed.

Peppermint-Media_data

Stop met rommelen in Powerpoint.

Frustrerend: je wilt een professionele presentatie maken en begint enthousiast maar al snel kom je tot de conclusie: dit gaat niet werken.

🚫 Klopt je opzet eigenlijk wel? Die eerste slides gingen nog wel prima, maar daarna: twijfel en frustratie over de structuur.

🚫 Je wilt het graag zelf doen maar ziet dat het toch veel meer werk is dan gedacht.

🚫 Je zou het laten maken van de presentatie best willen uitbesteden aan collega's of aan een externe partij, maar je vraagt je ook af of 'ze' het wel begrijpen.

🚫 Je komt tot de conclusie dat het verhaal van je presentatie net zo belangrijk is als de structuur. En de vorm net zo belangrijk is als het verhaal. Maar: hoe pak je dat goed aan?

Presentatie laten maken op de juiste manier.

Eerst maar het goede nieuws: het is niet jouw fout. Je wilt een presentatie laten maken maar het is soms nog lastiger dan twee dezelfde sokken vinden: soms is het gewoon niet te doen...

Gelukkig weten wij hoe we jou zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. In slechts 3 stappen. En ook nog eens binnen een paar dagen...

Oplossing: focus op de essentie en laat de tijdrovende dingen maar aan ons over.

Peppermint-Media_puzzle
Peppermint-Media_chart

Presentatie met de juiste looks en de juiste inhoud.

Wij weten inmiddels hoe frustrerend, tijdrovend en irritant het kan zijn om een goede presentatie te maken. En omdat we dit zelf (vaak genoeg) hebben meegemaakt, hebben we ook de ultieme oplossing kunnen bedenken:

✅ sla alle energieslurpende en tijdrovende stappen over en focus op de essentie: het verhaal en de stijl.

De twee belangrijkste elementen van je presentatie die het snelste resultaat opleveren en waar het écht om draait: het verhaal en de visuele stijl. En daar gaan we jou mee helpen met ons Story Framework.

Gestroomlijnd. Effectief.

Hoe het werkt? Zo kun je een professionele presentatie laten maken in 3 stappen.

Om tot een goede professionele presentatie te komen zijn er 3 stappen nodig. Volg de stappen en wij garanderen resultaat.

Stap 1: Jouw verhaallijn

Bij deze online sessie doorlopen we samen ons Story Framework.

We bespreken grondig wat het doel is van je presentatie, wie je doelgroep is, wat voor resultaat je uit de presentatie wilt halen en nog veel meer. Deze stappen worden vaak vergeten (of even snel gedaan) waardoor de presentatie zelf niet de juiste 'waarom' kan beantwoorden.

Op basis van het Story Framework kiezen we samen de beste manier om je verhaal uiteindelijk te vertellen. Tijdens deze sessie ontstaat er dus al een krachtige structuur voor je presentatie waarmee je zelf (als je wilt) meteen al verder kunt. Wil je het vervolg liever aan ons overlaten? Dan stuur je ons na de sessie alle essentiële input.

Alleen al deze sessie gaat je ongelooflijk veel duidelijkheid opleveren. En dat in maximaal een uurtje 😍

📅 Online sessie: 60 - 90 minuten
(de lengte is afhankelijk van het doel van je presentatie, de inhoud/lengte, de gewenste onderdelen, etc. Onze ervaring is dat we meestal na ongeveer een uur een goede structuur en verhaallijn hebben).

Wat je krijgt:

📋 Story Framework (PDF)

Stap 2: Template voor de visuele stijl

Op basis van je input en de uitkomsten uit de strategische sessie (Story Framework) maken wij een template voor je presentatie.

Onze ontwerpers doen dan precies wat je van ze mag verwachten: we maken een simpel maar krachtig PowerPoint-template zodat je zelf de juiste presentatie kunt samenstellen. Jij kunt je focussen op de inhoud omdat het ontwerp van de meest gebruikte slides al voor je gemaakt zijn.

Uiteraard kan dit volledig in je huisstijl maar als je liever 'iets anders' wilt, dan doen we dat met liefde. 

📅 Doorlooptijd: 2-4 werkdagen

Wat je krijgt:

📄 Presentatie template (Powerpoint)

Stap 3: Review en feedback

Als je jouw professionele presentatie klaar hebt volgt onze tweede online sessie. Hierin doorlopen we samen met jou de hele presentatie.

Zijn er dingen waar je niet uitkomt? Zien wij slides die misschien nét iets beter kunnen? Samen doorlopen we jouw presentatie, krijg je direct feedback van ons en doen we suggesties.

Deze stap is optioneel, maar is standaard onderdeel van onze dienstverlening. Maak er dus gebruik van, een second opinion kan geen kwaad!

📅 Sessie: 30 - 60 min.

Optioneel: professioneel ontworpen handouts

Echt een goede indruk achterlaten? Laat dan je handouts ook professioneel door ons ontwerpen. Geen saaie printjes van je slides, maar een mooie PDF die de juiste indruk (en info) achterlaat.

Investeer een bescheiden bedrag en werk samen met ons aan je beste presentatie ooit.

Story Framework comptab-infoalt7-icon
Online sessie: briefing, structuur
comptab-yes-icon
Hulp bij opzetten structuur comptab-infoalt7-icon
comptab-yes-icon
Template comptab-infoalt7-icon
comptab-yes-icon
100% Garantie comptab-infoalt7-icon
comptab-yes-icon
Volledig ontwerp presentatie comptab-infoalt7-icon
Optioneel. Neem contact op voor de mogelijkheden

Waar wacht je op?

Je zult die presentatie toch een keer moeten maken. Dus laten we het samen doen. Het begint bij de strategische sessie waarin het draait om jouw verhaal: het Story Framework.

Vanuit daar hebben we dan een goede structuur kunnen bepalen om je verder te helpen met de rest van je presentatie.

Story Framework + maatwerk template
€199
excl BTW
Het begint met het Story Framework. Op basis daarvan bepalen we samen met jou de juiste structuur en boodschap. Daarna kunnen we je (als je dat wilt) helpen met het uitwerken van alle slides of je doet het zelf op basis van het effectieve template dat we voor je gemaakt hebben (inbegrepen bij deze prijs).
Online sessie: ongeveer 60-90min.
Professioneel Story Framework (PDF)
Duidelijkheid over structuur en vorm
Professioneel maatwerk template
100% Garantie. Het Story Framework moet volledig naar wens zijn, anders werken we net zo lang door totdat dat wél zo is.

Vragen en antwoorden

Is beginnen met deze strategische sessies echt de snelste en meest effectieve manier om mijn professionele presentatie te maken?

Ja. Onze ervaring is dat het bepalen van de juiste inhoud en het bedenken van een goede structuur als het meest lastig wordt ervaren. Het ontbreekt vaak aan de 'hoe'. Wij maken al sinds 2009 professionele presentaties en het Story Framework dat we gebruiken is bewezen effectief om je verhaal op een goede, aantrekkelijke manier te kunnen vertellen.

Ik wil eigenlijk gewoon dat jullie direct voor mij aan de slag gaan. Kan ik de strategische sessie overslaan?

In bepaalde gevallen is het niet nodig om eerst een strategische sessie te houden. Soms is het zo dat onze opdrachtgevers zelf al de volledige structuur hebben gemaakt (en het bijbehorende verhaal). Ze zijn dan alleen op zoek naar een professionele makeover van hun presentatie. Als je wilt dat we je daarmee helpen, neem dan even contact met ons op.

Hoe gaat het precies in z'n werk met de online sessies?

De online strategische sessie wordt gepland zodra we je opdracht binnen hebben. Het is een sessie via een online omgeving waarin we jouw doelen, wensen en inhoud van de presentatie bespreken. Daarbij doorlopen we het Story Framework: onze unieke methode om te zorgen dat we precies weten welke onderwerpen relevant zijn voor jouw presentatie en hoe je dit op een aantrekkelijke manier kunt vertellen.

Deze sessie duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Wat als ik niet tevreden ben?

Mocht je niet tevreden zijn met de uitkomst van de strategische sessie dan gaan we net zo lang door totdat je dat wel bent.  De essentie van je presentatie hebben we echter samen doorlopen met ons Story Framework, dus met de juiste input en samenwerking zou dit absoluut succesvol moeten zijn.

Wat kost het om mijn hele presentatie door jullie te laten maken?

Dat is volledig afhankelijk van de inhoud van je presentatie en de uiteindelijk gekozen vorm. Als je wilt kunnen we na de strategische sessie een vrijblijvende offerte maken hiervoor.

Begin vandaag met de essentie van je presentatie