Professionele presentatie laten maken

Stop met rommelen met PowerPoint of Prezi. Kies voor een professionele, frisse en overtuigende presentatie die je doelgroep raakt, informeert en inspireert.

Offerte binnen een werkdag

Geen PowerPoint geklungel

Met een bedrijfspresentatie wil je laten zien waar je voor staat. Het is meer dan alleen informatie delen. Het gaat immers ook over de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Een amateuristische presentatie is slecht voor het imago van je bedrijf.

De dagen van het rommelen met een PowerPoint-presentatie zijn voorbij. We leven in een tijd waarin je publiek vermaakt wil worden met mooie beelden en pakkende animaties. Maar vooral met een kort en krachtig verhaal. Niet met standaard plaatjes en goedbedoelde geluidjes.

De lat ligt tegenwoordig een stuk hoger maar gelukkig zijn de mogelijkheden ook flink toegenomen!

Geen PowerPoint geklungel - Peppermint Media
Hoe we je hiermee kunnen helpen - Peppermint Media

Hoe we je hiermee kunnen helpen

Je kunt op een aantal manieren gebruik maken van onze diensten:

    • De visuele kant van je presentatie: jij levert teksten en afbeeldingen aan en wij zorgen voor een stijlvolle vormgeving.
    • De totale presentatie: jij levert alles (teksten en afbeeldingen) aan en wij adviseren je over de inhoud, herschrijven je teksten en doen suggesties voor ander beeldmateriaal.

Offerte binnen een werkdag

Hoe wil je het hebben?

Een presentatie kan op vele manieren: van de standaard ‘click voor de volgende slide’ tot volledig geautomatiseerde presentaties als video of animatie. De meest geschikte oplossing voor je presentatie is afhankelijk van het doel, het publiek, de manier van presenteren (in een vergaderkamer of in een congreszaal), etc.

Na het houden van je presentatie ben je nog niet klaar. De onvermijdelijke handout wordt gevraagd… En dan?

Geef je het publiek een paar slechte kopieën met een nietje erdoor? Of stel je direct een fraai vormgegeven PDF ter beschikking die direct gemaild kan worden? Of kan je publiek de presentatie wellicht zelf nog een keer (interactief) bekijken via een website?

We laten je graag alle mogelijkheden zien.

Hoe wil je het hebben? - Peppermint Media
Kosten professionele presentatie - Peppermint Media

Kosten professionele presentatie

Het laten maken van een presentatie bestaat uit een aantal onderdelen, zoals het (her)schrijven van teksten, het maken (of zoeken) van geschikte afbeeldingen en zorgen dat de presentatie werkt/functioneert zoals jij dat wilt.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het aantal slides, de hoeveelheid teksten die we moeten schrijven, het aantal afbeeldingen dat we moeten maken/zoeken en eventuele bijzondere wensen (bijvoorbeeld animatie, interactiviteit, etc).

Als leidraad kun je rekening houden met ongeveer €45 tot €65,- per unieke slide. Dat is inclusief:

  • professionele opmaak
  • scherpe teksten
  • eigen afbeeldingen
  • in huisstijl
  • volledige werkende presentatie (interactieve grafieken/diagrammen, etc)

Ook genoeg van het gerommel?

Laat een professionele presentatie maken