2D, 3D

Animatie Verzekeringsinzicht van Aon

In opdracht van Aon maakten we voor de oplossing Verzekeringsinzicht een duidelijke 3D animatie om hun klanten de voordelen van de tool te laten zien. Naast deze animatie is de vormgeving ook gebruikt voor een grotere campagne.

Aon-portfolio

Aon_logo

In het kort:

SaaS voor organisaties die direct inzage geeft in verzekeringsgegevens. Animatie bestaat uit een combinatie van 2D en 3D.

Uitlegvideo op een speelse manier.

Een uitlegvideo of animatie is het ideale middel om je doelgroep te laten zien wat de voordelen zijn van jouw software. Waar een demovideo echter stap voor stap alle functies (en werkwijze) laat zien, is een uitlegvideo of explainer video er vooral om dit in grote lijnen te vertellen. Samen met Aon maakten we een pakkend script en bedachten we een duidelijke stijl die de werking van de software laat zien, zonder het een 'ouderwetse' demo te laten zijn.

Resultaat

Door deze glasheldere animatie heeft Aon met Verzekeringsinzicht nu een krachtig middel dat ingezet wordt tijdens gesprekken, presentaties en anderen marketingmiddelen om in korte tijd de essentie te laten zien, de juiste doelgroep aan te spreken en te zorgen voor de juiste leads.

Vraag direct een offerte aan

Wij reageren binnen een werkdag. Spoedje? Bel dan 024 - 845 99 54

Bouke te Pas