Tech, Startup

Case Study: Bconnect Live Chat

Voor Bconnect verzorgden we de volledige rebranding met als doel het bedrijf klaar te maken voor de komende jaren. We bedachten een combinatie van een zakelijke uitstraling en een frisse look.

Bconnect_ebook_example2

Bconnect_logo

In het kort:

Bconnect Live Chat helpt ondernemingen met het volledig benutten van het klantenpotentiëel uit hun websitebezoekers door het inzetten van multi-channel chat oplossingen, artificial intelligence en getrainde operators.

Rebranding voor de toekomst

Soms moet je heel even op 'pauze' drukken voordat je weer in volle vaart vooruit kunt. Dat is exact wat Bconnect Live Chat deed toen besloten werd om de totale visuele identiteit en website te vernieuwen.

Na wat diepgaande gesprekken en uiteenlopende conceptvoorstellen kwam er een stijl uit die naadloos aansloot met de bedrijfscultuur van Bconnect: fris en zakelijk.

Binnen enkele weken ontwikkelden we de volledige rebranding en werd dit de basis voor alle marketing- en communicatiemiddelen.

Wat we maakten

  • Logo, visuele identiteit
  • Webdesign
  • Ad designs
  • Salespresentatie design
  • E-book/whitepaper

Resultaat

Door de effectieve en no-nonsense samenwerking werd en snel resultaat geboekt. Samen met het team van Bconnect zorgden we ervoor dat alle sales- en marketingmiddelen in recordtijd van een opfrisbeurt werden voorzien. Bconnect is hiermee weer klaar voor de toekomst.

Meer nieuwe klanten uit websitebezoekers

Bconnect Live Chat zorgt op een laagdrempelige manier dat websitebezoekers met u in contact komen. Dat kan leiden tot meer nieuwe klanten uit websitebezoekers en het zorgt tevens voor een verbetering van de klantenservice. 

Bconnect heeft opdrachtgevers in automotive, makelaarskantoren, medische- en gezondheidsklinieken, retail in bouw- en tuinmaterialen en energie- & veiligheid.

Bezoek Bconnect Live Chat →

Bconnect_Website_Mockup

Webdesign

Het webdesign dat we maakten is clean en is een combinatie van echte mensen en illustraties.

De fotografie komt ook in alle andere middelen terug. Er is gekozen voor jonge mensen met een frisse uitstraling, maar wel vaak in een zakelijke context.

Bconnect_BrandGuidelines_Mockup

Visuele identiteit

Na jaren werd er afscheid genomen van het oude logo en verzorgden wij de complete nieuwe visuele identiteit. We introduceerden een nieuwe kleurenpallet, eigentijdse vormen en lettertypes en foto's die aansluiten bij het bedrijf en de doelgroep.

Bconnect_ebook_example1

E-books en whitepapers

Het voorlichten van de doelgroep is één van de belangrijkste doelen van een e-book of whitepaper. Maar dat hoeft natuurlijk niet saai te zijn. Wij gaven deze noodzakelijke content een flinke opfrisbeurt.

Bconnect_BrandGuidelines_Mockup2

Brand guide

De Brand Guide die we voor Bconnect maakte zorgt ervoor dat alle sales- en marketingmiddelen vanaf nu weer de juiste eenduidige uitstraling hebben. 

 

Vraag direct een offerte aan

Wij reageren binnen een werkdag. Spoedje? Bel dan 024 - 845 99 54

Bouke te Pas