Tech, Startup

Case Study: Deapr

Voor Deapr maakten we een korte en duidelijke explainer video die snel tot de kern komt en de voordelen van de software laat zien.

Deapr_explainer-02

Deapr_logo

In het kort:

SaaS voor organisaties die laat zien welke persoonsgegevens beschikbaar zijn, waar deze zijn opgeslagen en hoe deze verwijderd kunnen worden om te voldoen aan de GDPR-wet.

Een duidelijk verhaal in een zo kort mogelijke tijd.

Om de voordelen van jouw software duidelijk te maken moet je keuzes maken. Helemaal als je een start-up bent en je maar kort de tijd krijgt om jouw verhaal aan de wereld te vertellen. Het team van Deapr begrijpt als geen ander dat het belangrijk is om snel tot de kern te komen.

Een explainer video is het ideale middel om hiervoor in te zetten. Samen maakten we een pakkend script en door de prettige samenwerking produceerden we in korte tijd een explainer video die de essentie van de tool GoDeapr laat zien.

Resultaat

Door de glasheldere animatie heeft Deapr nu een krachtig middel dat ingezet wordt op de website, social media en in presentaties om in korte tijd de essentie te laten zien, de juiste doelgroep aan te spreken en te zorgen voor de juiste leads.

Inzicht in data

Deapr biedt oplossingen aan organisaties zodat zij inzicht krijgen in de persoonsgegevens die binnen een organisatie beschikbaar zijn.

Daarmee helpt Deapr te voldoen aan de AVG/GDPR-wetgeving en de risico's te verkleinen die kunnen ontstaan door een datalek.

Bezoek GoDeapr →

Vraag direct een offerte aan

Wij reageren binnen een werkdag. Spoedje? Bel dan 024 - 845 99 54

Bouke te Pas