Techbedrijf

No Monkey Business visuele content

Voor onze vrienden van No Monkey Business verzorgen we al jaren alle visuele content en animaties. Om dit M&A-bedrijf nog beter in de markt te zetten, wordt zowel de inhoud als de vorm van alle content regelmatig aangescherpt om onderscheidend te blijven.

NMB - HOW TO Recurring Revenue_Mockup_02

dark_logo_transparent_background

In het kort:

Helpt techbedrijven 'verkoopklaar' te maken, extern groeigeld op te halen en strategische partners te zoeken voor een mogelijke fusie.

Frisse content voor een serieuze branche

De markt van fusies en overnames is niet meteen de meest sprankelende. Het gaat om grote bedragen, trajecten zijn erg lang en er zijn veel partijen bij betrokken. No Monkey Business onderscheidt zich als M&A boutique, door alles nét even anders te doen. En daar hoort natuurlijk ook frisse content bij.

Wat we maken:

  • Branding
  • Explainer video's
  • Webdesign
  • Ad designs
  • Pitch decks
  • Hardcover boek
  • E-books

Resultaat

Door de glasheldere visie van No Monkey Business en een herkenbare, onderscheidende stijl, is het nu mogelijk om snel en consistent content te maken. Dat werkt, want de content van No Monkey Business valt op bij de doelgroep en zorgt structureel voor conversie.

Het bedrijf

De missie van No Monkey Business is glashelder: techbedrijven helpen om een Dream Exit te realiseren.

Zij richten zich op techbedrijven met een omzet vanaf 2.5 miljoen euro. Omdat zij de techwereld ontzettend goed kennen, weten ze wat er nodig is om een bedrijf succesvol te kunnen verkopen of om investeerders te vinden.

Bezoek No Monkey Business →

NMB - website_Mockup_04_v2

Webdesign

Het webdesign dat we maakten voor No Monkey Business is clean en een tikkeltje eigenwijs.

Er wordt veel gebruik gemaakt van fotografie met een duidelijk karakter dat aansluit bij de positionering. Geen saaie maatpakken of (te) serieuze blikken dus.

NMB - HOW TO Recurring Revenue_Mockup_01

Explainer video's

Eén van de belangrijkste middelen die we maken voor No Monkey Business zijn explainer video's.  Een animatie laten maken is essentieel als je jouw doelgroep op een luchtige manier wilt informeren en No Monkey Business begrijpt dat als geen ander. Een essentieel middel in de buyer journey!

NMB_Storybook_mockup_01

Boek ontwerp

De volledige aanpak van No Monkey Business is beschreven in het boek 'De Dream Exit Methodologie'. Wij maakten dit prachtige hardcover boek dat een mooie balans is geworden tussen tekst en visuals.

NMB_ebook_Mockup_05

E-book en whitepaper

Onmisbaar in een goede contentstrategie: e-books en whitepapers! Wij ontwerpen regelmatig nieuwe e-books die dienen als inspiratie, achtergrond of als lead magnet.

 

NMB_Infographic_Mockup_07

Infographic ontwerp

Veel te vertellen maar weinig zin om veel teksten te gebruiken? Maak het visueel! Het infographic ontwerp van No Monkey Business kent een vaste opzet waarmee het mogelijk wordt om ingewikkelde onderwerpen toch makkelijk te maken en dat op een consistente manier te (blijven) doen.

Bekijk een explainer video:

Voor No Monkey Business maakten we verschillende explainer video's en demovideo's. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Vraag direct een offerte aan

Wij reageren binnen een werkdag. Spoedje? Bel dan 024 - 845 99 54

Bouke te Pas