Tech, Startup

PSOhub branding en identiteit

Voor onze vrienden van PSOHUB verzorgden we de complete identiteit/branding, visuele content, animaties en webdesign. Deze tech start-up gaat wereldwijd met hun 'missing link' voor HubSpot-gebruikers: het biedt de volledige oplossing van funnel tot cash.

PSOhub Project Management Ads

PSOHUB_logo

In het kort:

SaaS voor professionele dienstverleners: nooit meer werken met allemaal losse tools, maar een slimme en krachtige alles-in-één oplossing voor project management.

Van een duidelijke visie naar een krachtig merk

PSOhub mag dan inmiddels wereldwijd bekend zijn, het is van oorsprong oer-Nederlands. Het is opgestart door Martijn van der Hoeden. Door zijn ervaring in de techsector zag hij het gat dat er is ontstaan binnen PSA (professional services automation) software.

De visie die hij met PSOhub voor ogen had was glashelder en na een middag brainstormen kwamen we gezamenlijk met een krachtig visueel concept voor de totale uitstraling.

Binnen enkele weken presenteerden we de branding en werd dit de basis voor alle marketing- en communicatiemiddelen.

Wat we maakten

  • Logo, visuele identiteit
  • Explainer video's
  • Webdesign
  • Ad designs
  • Salespresentatie design
  • Virtual booth design voor Inbound
  • Demovideo's

Resultaat

Door de glasheldere visie van het PSOhub-team en de duidelijk afgebakende variabelen voor de branding, marketing en communicatie, is het voor het team nu mogelijk om snel en consistent content te maken. Er hoeft niet lang nagedacht te worden over de 'hoe'. Gevolg: bij een nieuw idee voor bijvoorbeeld een campagne is de uitvoering binnen enkele dagen mogelijk.

Oplossing voor professionele dienstverlerners

Professionele dienstverleners zoals consultants, accounts en architecten gebruiken veel verschillende tools. Zoals is er een CRM, offerteprogramma, projectmanagementsysteem (of to-do app), een facturatieprogramma, boekhoudprogramma, etc.

Het is bijna niet te doen om al deze software op een logische manier aan elkaar te koppelen. Gevolg: alles wordt standalone gebruikt waardoor er vaak geen compleet overzicht is van de actuele situatie.

PSOhub lost dit op met een slimme alles-in-één oplossing.

Bezoek PSOhub →

PSOHUB_SaaS_website_mockup

Webdesign

Het webdesign dat we maakten voor PSOhub is clean en leunt sterk op graphics die de voordelen en features laten zien.

Er is veel ruimte gehouden voor screenshots en explainervideo's.

 

PSOHUB_SaaS_explainer_mockup

Explainervideo's

Eén van de eerste middelen die we maakten voor PSOhub was een duidelijke explainervideo. Het laat perfect zien hoe de integratie met HubSpot is opgezet en wat het resultaat daarvan is. Een essentieel middel in de buyer journey!

PSOHUB_SaaS_branding_mockup

Brand guide

Zonder duidelijke brand guidelines wordt de uitstraling van je merk een rommeltje. De Brand Guide die we voor PSOhub maakte is eenvoudig van opzet maar bevat alle noodzakelijke elementen waardoor externe partijen effectiever kunnen werken.

PSOHUB_SaaS_website_mockup3

E-book en whitepaper

Waar zouden we zijn zonder een inspirerend e-book of whitepaper? Voor PSOhub maakten we het e-book '360 Project Management for HubSpot users'. Het wordt o.a. gebruikt als lead magnet op de website.

 

PSOHUB_SaaS_Ad_mockup

Ads design

Onderdeel van de marketingstrategie van PSOhub is adverteren met displays en banners. Deze zijn vaak gericht op een specifieke doelgroep of toepassing.

Bekijk een explainer video:

Voor PSOhub maakten we verschillende explainer video's en demovideo's. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Vraag direct een offerte aan

Wij reageren binnen een werkdag. Spoedje? Bel dan 024 - 845 99 54

Bouke te Pas